- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Постанова
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 11 грудня 2013 р. N 910 Київ |
Про внесення зміни до норм харчування військовослужбовців Збройних Сил та інших військових формувань
Кабінет Міністрів України
постановляє:
Внести до норм харчування військовослужбовців Збройних Сил та інших військових формувань, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29 березня 2002 р.
N 426 (Офіційний вісник України, 2002 р., N 14, ст. 739; 2004 р., N 21, ст. 1438; 2007 р., N 3, ст. 98; 2013 р., N 33, ст. 1158), зміну, що додається.
Прем'єр-міністр України | М.АЗАРОВ |
ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 11 грудня 2013 р. N 910
ЗМІНА,
що вноситься до норм харчування військовослужбовців Збройних Сил та інших військових формувань ( 426-2002-п )
Норму N 10 - загальновійськовий набір сухих продуктів викласти в такій редакції:
"Норма N 10 - повсякденний набір сухих продуктів*
------------------------------------------------------------------
Найменування продукту |Кількість
| на одну
| людину
| на добу,
| грамів
------------------------------------------------------------------
Галети з борошна пшеничного першого сорту 300
Консерви м'ясні (сніданки м'ясні вищого сорту) 325
Консерви м'ясні (паштети печінкові) 100
Консерви м'ясо-рослинні (каші з м'ясом в 650
асортименті)
Мед натуральний 40
Цукор 90
Кава розчинна 2
Чай чорний натуральний 4
Серветки паперові, штук 3
Серветки гігієнічні, штук 3
_______________
* У разі використання повсякденного набору сухих продуктів у польових умовах та під час виконання спеціальних завдань з відривом від баз постачання (своїх військових частин) понад одну добу дозволяється видавати один розігрівач портативний, 60 грамів сухого пального (уротропін технічний), одну таблетку знезаражувача води та шість штук сірників вітроводостійких або одну коробку сірників звичайних.
Примітки.
1. За цією нормою за рахунок держави забезпечується особовий склад у разі, коли немає можливості готувати гарячу їжу із продуктів за основною нормою:
військовослужбовці, військовозобов'язані та резервісти, призвані на збори, і працівники, які мають право на безоплатне харчування;
особи рядового, начальницького складу і працівники авіації органів і підрозділів цивільного захисту;
особи рядового і начальницького складу органів і підрозділів Держспецзв'язку;
військовослужбовці льотного складу та інструктори (з виживання), які проходять підготовку у спеціальних центрах виживання, - у період практичних занять з виживання.
................Перейти до повного тексту