1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Постанова


КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 3 жовтня 2016 р. № 696
Київ
Про внесення змін до норм харчування військовослужбовців Збройних Сил та інших військових формувань
Кабінет Міністрів України
постановляє:
Внести до норм харчування військовослужбовців Збройних Сил та інших військових формувань, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29 березня 2002 р. № 426 (Офіційний вісник України, 2002 p., № 14, ст. 739; 2004 р., № 16, ст. 1105; 2006 p., № 11, ст. 716, № 14, ст. 995, № 22, ст. 1609, № 28, ст. 2012, № 31, ст. 2233, № 50, ст. 3324; 2010 р., № 92, ст. 3270; 2011 р., № 84, ст. 3078; 2013 р., № 33, ст. 1158, № 41, ст. 1477, № 100, ст. 3663; 2014 р., № 56, ст. 1529, № 59, ст. 1598, № 97, ст. 2776; 2015 р., № 36, ст. 1082, № 57, ст. 1871; 2016 р., № 3, ст. 172, № 60, ст. 2063, № 68, ст. 2281), зміни, що додаються.
Прем'єр-міністр України В.ГРОЙСМАН
Інд. 72
ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 3 жовтня 2016 р. № 696
ЗМІНИ,
що вносяться до норм харчування військовослужбовців Збройних Сил та інших військових формувань ( 426-2002-п )
1. У примітках до норми № 1 - загальновійськова:
1) пункт 1 доповнити підпунктом "р" такого змісту:
"р) військовослужбовці, особи рядового, начальницького складу органів і підрозділів цивільного захисту, які залучені до проведення антитерористичної операції.";
2) пункт 8 виключити.
2. Доповнити норми харчування військовослужбовців Збройних Сил та інших військових формувань нормою № 15 - добовий польовий набір продуктів такого змісту:
"Норма № 15 - добовий польовий набір продуктів
Найменування продукту Раціон сніданку/ вечері, грамів Раціон обіду, грамів Кількість на одну людину на добу, грамів
Галети з борошна пшеничного першого сорту 50/50 50 150
Сухарі з борошна пшеничного першого сорту або з борошна житнього оббивного 0/50 50 100
Готова до вживання перша страва (борщ з м'ясом або супи з м'ясом в асортименті) в реторт-упаковці 500 500
Готова до вживання друга страва (каші з м'ясом або овочі з м'ясом в асортименті) в реторт-упаковці 350/350 350 1050
Кава розчинна 2/0 2
Чай 0/2 2 4
Цукор 10/10 10 30
Мед натуральний 0/20 20
Джем фруктовий (в асортименті) 20 20
Перець чорний мелений 0,3 0,3
Сіль 1/1 1 3
Ложка столова пластикова одноразова, штук 1/1 1 3
Серветка паперова, штук 1/1 1 3
Серветка гігієнічна волога, штук 1/1 1 3

................
Перейти до повного тексту