1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Постанова


КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 8 серпня 2016 р. № 499
Київ
Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 березня 2002 р. № 324
Кабінет Міністрів України
постановляє:
Внести до постанови Кабінету Міністрів України від 13 березня 2002 р. № 324 "Про затвердження натуральних добових норм харчування в інтернатних установах, навчальних та санаторних закладах сфери управління Міністерства соціальної політики" (Офіційний вісник України, 2002 р., № 12, ст. 592; 2012 р., № 7, ст. 249) зміни, що додаються.
Прем'єр-міністр України В.ГРОЙСМАН
Інд. 73
ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 8 серпня 2016 р. № 499
ЗМІНИ,
що вносяться до постанови Кабінету Міністрів України від 13 березня 2002 р. № 324 ( 324-2002-п )
1. Абзац четвертий пункту 1 викласти в такій редакції:
"для громадян, які відпочивають у санаторіях.".
2. Натуральні добові норми харчування відпочиваючих у санаторіях сфери управління Мінсоцполітики, затверджені зазначеною постановою, викласти в такій редакції:
"ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 13 березня 2002 р. № 324
(в редакції постанови Кабінету Міністрів України
від 8 серпня 2016 р. № 499)
НАТУРАЛЬНІ ДОБОВІ НОРМИ ХАРЧУВАННЯ
громадян, які відпочивають у санаторіях сфери управління Мінсоцполітики
(грамів брутто)
Перелік продуктів харчування Норма на одного громадянина
Хліб житній 100
Хліб пшеничний 200
Борошно пшеничне 25
Крохмаль 2
Крупи, макаронні вироби, бобові 150
Картопля 400
Овочі 500
Фрукти свіжі, в тому числі цитрусові 200
Фрукти сушені 20
Соки 150
Цукор 55
Мед 5
Кондитерські вироби 40
М'ясо, м'ясопродукти 190
Птиця 90
Риба, рибопродукти 90
Молоко, кисломолочні продукти 500
Сир кисломолочний 80
Сир твердий 45
Сметана 25
Масло вершкове 40
Олія 35
Яйця, штук 1
Кава натуральна розчинна, злакова, какао 4
Чай 3
Спеції 0,2
Сіль 10
Хімічний склад
Білки 123
у тому числі тваринні 83
Жири 120
у тому числі олія 35
Вуглеводи 405
Енергія, ккал 3216
Додатковий перелік продуктів харчування для випікання кондитерських виробів
Борошно пшеничне 50
Маргарин 20
Дріжджі 2

................
Перейти до повного тексту