1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Постанова


КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 18 січня 2001 р. N 28
Київ
( Постанова втратила чинність на підставі Постанови КМ N 498 від 22.06.2005 )
Про внесення зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 27 лютого 1999 р. N 275
Кабінет Міністрів України
постановляє:
Доповнити пункт 13 Порядку видачі та погашення податкових векселів, що підтверджують зобов'язання із сплати суми акцизного збору і видаються суб'єктами підприємницької діяльності у разі отримання спирту етилового неденатурованого, призначеного для переробки на іншу підакцизну продукцію, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 лютого 1999 р. N 275 (Офіційний вісник України, 1999 р., N 9, ст. 331), абзацом такого змісту:
"Сума акцизного збору, зазначена у векселі, погашається на суму фактичних втрат спирту етилового у процесі виробництва готової продукції в межах норм, затверджених у встановленому порядку. Розрахунок суми акцизного збору проводиться за формою згідно з додатком 3 до цього Порядку".
Перший
віце-прем'єр-міністр України

Ю.ЄХАНУРОВ
Інд. 22
Додаток 3
до Порядку, затвердженого
постановою Кабінету Міністрів України
від 27 лютого 1999 р. N 275 ( 275-99-п )
РОЗРАХУНОК
суми акцизного збору, яка підлягає погашенню на суму фактичних втрат спирту етилового
----------------------------------------------
(повна назва та адреса векселедавця)
----------------------------------------------
(обліковий номер податкового векселя)
Найменування показників
Кіль-
кість,
дал

Втрати
за
норма-
ми,
дал
Фактичні
втрати, що
враховуються
під час спи-
сання спирту
та коригу-
вання суми,
яка зазна-
чена у век-
селі, дал
Сума акциз-
ного збору
для коригу-
вання суми,
яка
зазначена у
векселі,
гривень
1. Відвантажено спирту протягом звітного періоду, на який видано податковий вексель щодо сплати акцизного збору
2. Фактично отримано спирту, на який видано зазначений податковий вексель


х



х



х
3. Втрати спирту у процесі транспортування
х

х

х
4. Втрати спирту у спиртосховищі під час зберігання та переміщення
5. Втрати спирту під час виробництва
6. Втрати спирту під час зберігання готової продукції
7. Загальні втрати спирту на виробництві

................
Перейти до повного тексту