1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Постанова


КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 26 грудня 2011 р. № 1404
Київ
Про затвердження ступенів ризику видів нехарчової продукції та критеріїв, за якими визначається належність нехарчової продукції до відповідних ступенів ризику
Відповідно до частини третьої статті 20 Закону України "Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції" Кабінет Міністрів України
постановляє:
Затвердити ступені ризику видів нехарчової продукції та критерії, за якими визначається належність нехарчової продукції до відповідних ступенів ризику, що додаються.
Прем'єр-міністр України М.АЗАРОВ
Інд. 70
ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 26 грудня 2011 р. № 1404
СТУПЕНІ
ризику видів нехарчової продукції та критерії, за якими визначається належність нехарчової продукції до відповідних ступенів ризику
1. Ступені ризику видів нехарчової продукції (далі - ступені ризику) та критерії, за якими визначається належність нехарчової продукції (далі - продукція) до відповідних ступенів ризику, застосовуються під час розроблення секторальних планів державного ринкового нагляду та проектів рішень про внесення змін до таких планів.
2. Ступінь ризику - рівень небезпеки (загрози) суспільним інтересам, що становить або може становити продукція.
3. Ступенями ризику продукції є підвищений та низький.
До підвищеного ступеня ризику відносяться види продукції, щодо яких державний ринковий нагляд здійснюється шляхом проведення планових та позапланових перевірок.

................
Перейти до повного тексту