- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Постанова
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 8 листопада 1996 р. N 1378 Київ |
( Постанова втратила чинність на підставі Постанови КМ
N 16 від 12.01.2001 )
Про внесення змін до ставок ввізного мита на окремі види товарів
( Із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ
N 43 від 21.01.97 )
( Зміни в текст не внесені. Додатково див. Постанову КМ
N 359 від 18.04.97 )
( Із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ
N 552 від 09.06.97
N 721 від 09.07.97
N 787 від 15.07.97
N 916 від 22.08.97
N 1120 від 08.10.97 )
Кабінет Міністрів України
постановляє:
1. Внести зміни до ставок ввізного мита на окремі види товарів згідно з
додатком.
2. Затвердити зміни, що вносяться до деяких постанов Кабінету Міністрів України (додаються).
3. Ця постанова набирає чинності через 10 днів після її опублікування в газеті "Урядовий кур'єр".
Прем'єр-міністр України | П.ЛАЗАРЕНКО |
Додаток
до постанови Кабінету Міністрів України
від 8 листопада 1996 р. N 1378
ПЕРЕЛІК
окремих видів товарів, на які змінюються ставки ввізного мита
-----------------------------------------------------------------
Код товару | | Ставка мита
згідно з ГС| Опис товару згідно з ГС|---------------------------
| | пільгова | повна
-----------------------------------------------------------------
01.02.10000 Велика рогата худоба 0 0
жива чистопородна пле-
мінна
01.03.10000 Свині живі чистопородні 0 0
племінні
01.04.10100 Вівці живі чистопородні 0 0
племінні
01.04.20100 Кози живі чистопородні 0 0
племінні
01.05.11000 Вагою не більш як 0,05 0,05
185 г: птиця виду
Gallus domesticus
01.05.19100 Гуси та індики 5%(1), але не 5%, але не
менш як 0,04 менш як 0,04
екю(2) за 1 кг екю за 1 кг
------------------
(1) Тут і далі у відсотках до митної вартості товару.
(2) Екю - тут і далі еквівалент у валюті України.
01.05.19900 Качки та цесарки 5%, але не 5%, але не
менш як 0,04 менш як 0,04
екю за 1 кг екю за 1 кг
03.02 70000 Печінка, ікра та молоки 20%, але не 20%, але не
менш як 0,2 менш як 0,2
екю за 1 кг екю за 1 кг
03.03 79830 Путасу (некондиційна 5%, але не 5%, але не
для годівлі хутрових менш як 0,05 менш як 0,05
звірів) екю за 1 кг екю за 1 кг
03.03 79990 Інша (некондиційна для 5%, але не 5%, але не
годівлі хутрових зві- менш як 0,05 менш як 0,05
рів) екю за 1 кг екю за 1 кг
03.03 80000 Печінка, ікра та молоки 20%, але не 20%, але не
менш як 0,2 менш як 0,2
екю за 1 кг екю за 1 кг
03.05 20000 Печінка, ікра та молоки 20%, але не 20%, але не
рибні, сушені, копчені, менш як 0,8 менш як 0,8
солені чи у розсолі екю за 1 кг екю за 1 кг
04.02 Молоко і вершки згуще- 30%, але не 30%, але не
ні, з додаванням цукру менш як 0,4 менш як 0,4
або інших підсолоджую- екю за 1 л екю за 1 л
чих речовин
04.03 Маслянка, кисле молоко, 30%, але не 30%, але не
вершки, йогурт, ке- менш як 0,45 менш як 0,45
фір та інші ферментова- екю за 1 л екю за 1 л
ні або скислі молоко та
вершки, згущені або
незгущені, з додаванням
або без додавання цукру
чи інших підсолоджуючих
і ароматизуючих речо-
вин, горіхів, какао або
фруктів
04.04 Сироватка молочна, згущена або 30%, 30%,
незгущена, з додаванням або але не але не
без додавання цукру чи інших менш менш
підсолоджуючих речовин; продукти як 0,18 як 0,18
з натуральних компонентів молока, екю за екю за
з додаванням або без додавання 1 л 1 л
цукру чи інших підсолоджуючих
речовин, не зазначені в
іншому місці
05.11 Продукти тваринного по- 30%, але не 30%, але не
ходження, не зазначені менш як 0,03 менш як 0,03
в іншому місці, здохлі екю за 1 кг екю за 1 кг
тварини, вказані в гру-
пах 01 або 03, не при-
датні для споживання
05.11 10000 Сперма бугаїв 5%, але не 5%, але не
менш як 0,03 менш як 0,03
екю за 1 кг екю за 1 кг
05.11 99900 Інші 5%, але не 5%, але не
менш як 0,03 менш як 0,03
екю за 1 кг екю за 1 кг
06.04 99900 Інші 15%, але не 15%, але не
менш як 0,02 менш як 0,02
екю за 1 кг екю за 1 кг
07.04 90100 Капуста білоголова та 30%, але не 30%, але не
червоноголова менш як 0,2 менш як 0,2
екю за 1 кг екю за 1 кг
09.04 20900 Дроблений чи молотий 10%, але не 10%, але не
менш як 0,12 менш як 0,12
екю за 1 кг екю за 1 кг
10.01 10100 Пшениця тверда насін- 0 0
нєва
10.01 90100 Пшениця інша: спельта 10%, але не 10%, але не
для сіяння менш як 0,02 менш як 0,02
екю за 1 кг екю за 1 кг
10.01 90990 Суміш для сіяння: інше 10%, але не 10%, але не
менш як 0,02 менш як 0,02
екю за 1 кг екю за 1 кг
10.03 00900 Ячмінь інший 20%, але не 20%, але не
менш як 0,02 менш як 0,02
екю за 1 кг екю за 1 кг
10.04 00900 Овес інший 20%, але не 20%, але не
менш як 0,02 менш як 0,02
екю за 1 кг екю за 1 кг
10.05 10110 Подвійні гібриди та 0 0
топкросні
10.05 10130 Потрійні гібриди 0 0
10.05 10150 Прості гібриди 0 0
10.08 10000 Гречка 20%, але не 20%, але не
менш як 0,06 менш як 0,06
екю за 1 кг екю за 1 кг
10.08 20000 Просо 30%, але не 30%, але не
менш як 0,1 менш як 0,1
екю за 1 кг екю за 1 кг
11.01 00000 Борошно пшеничне або 20%, але не 20%, але не
пшенично-житнє менш, як 0,04 менш, як 0,04
екю за 1 кг екю за 1 кг
11.05 Борошно, крупа, плас- 30%, але не 30%, але не
тівці і гранули картоп- менш як 0,1 менш як 0,1
ляні екю за 1 кг екю за 1 кг
12.04 00100 Насіння льону для сіян- 0 0
ня
12.05 00100 Насіння рапсу для сіян- 0 0
ня
12.08 Тільки шрот з насіння 0 0
або плодів олійних
культур
12.09 Насіння, плоди і спори 0 0
для сіяння
12.11 Рослини, частини рос- 0 0
лин, насіння і плоди,
що використовуються в
парфюмерних, фармацев-
тичних, інсектицидних,
фунгіцидних і аналогіч-
них цілях, свіжі або
сушені, цілі чи розрі-
зані, подрібнені, моло-
ті
12.12 92 000 Цукрова тростина 50%, але не 50%, але не
менш як 0,1 менш як 0,1
екю за 1 кг екю за 1 кг
12.14 Бруква, буряк листяний, 5%, але не 5%, але не
коренеплоди, кормові, менш як 0,003 менш як 0,003
сіно, люцерна, конюши- екю за 1 кг екю за 1 кг
на, еспарцет, капуста
кормова, люпин, вика і
аналогічні фуражні про-
дукти, гранульовані або
негранульовані
12.14 Тільки садівний матері- 0 0
ал
15.05 90000 Інші 10%, але не 10%, але не
менш як 0,03 менш як 0,03
екю за 1 кг екю за 1 кг
15.15 Жири і олія рослинні, інші 30%, 30%,
(включаючи олію жожоба) та їх але не але не
фракції, нерафіновані або менш менш
рафіновані, але без зміни їх як 0,15 як 0,15
хімічного складу екю за екю за
1 кг 1 кг
(Крім
15.15 30
15.15 40000 Тільки масло тунгове)
15.15 40000 Тільки масло тунгове 1 20
15.20 Гліцерин, включаючи 0 0
чистий; гліцеринова во-
да і щолок
16.01 00990 Ковбаси і аналогічні 30%, але не 30%, але не
продукти з м'яса, м'яс- менш як 0,9 менш як 0,9
них субпродуктів або екю за 1 кг екю за 1 кг
крові; харчові продук-
ти, виготовлені на їх
основі, інші: інші
16.02 Вироби і консерви з 30%, але не 30%, але не
м'яса, м'ясних субпро- менш як 0,4 менш як 0,4
дуктів або крові, інші екю за 1 кг екю за 1 кг
17.01 Цукор тростинний або з 50%, але не 50%, але не
цукрового буряку і хі- менш як 0,2 менш як 0,2
мічно чиста сахароза в екю за 1 кг екю за 1 кг
твердому стані
17.02 Інші види цукру, вклю- 30%, але не 30%, але не
чаючи хімічно чисті менш як 0,3 менш як 0,3
лактозу, мальтозу, глю- екю за 1 кг екю за 1 кг
козу і фруктозу в твер-
дому стані; сиропи цук-
рові без додавання аро-
матизуючих або фарбую-
чих речовин; штучний
мед, змішаний чи незмі-
шаний з натуральним,
карамельний кулер
17.04 Кондитерські вироби з 30%, але не 30%, але не
цукру, що не містять менш як 1 менш як 1
какао (включаючи білий екю за 1 кг екю за 1 кг
шоколад)
18.06, крім Шоколад та інші харчові 30%, але не 30%, але не
18.06 31000- продукти із вмістом ка- менш як 0,7 менш як 0,7
18.06 32000, као екю за 1 кг екю за 1 кг
18.06 90110-
18.06 90390
19.01 10000 Дитяче харчування, роз- 10%, але не 10%, але не
фасоване для продажу менш як 0,15 менш як 0,15
вроздріб екю за 1 кг екю за 1 кг
19.02 Вироби макаронні, в то- 30%, але не 30%, але не
му числі варені або не- менш як 0,15 менш як 0,15
варені, з начинкою (з екю за 1 кг екю за 1 кг
м'яса або інших продук-
тів) і без неї або при-
готовлені іншим спосо-
бом; кускус
19.05 Хлібобулочні і борошня- 30%, але не 30%, але не
ні кондитерські вироби, менш як 0,4 менш як 0,4
тістечка, печиво та ін- екю за 1 кг екю за 1 кг
ші продукти хлібопе-
карського виробництва
без вмісту або із вміс-
том какао; вафельні
диски, порожні капсули,
................Перейти до повного тексту