1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Постанова


КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 17 жовтня 2007 р. N 1247
Київ
( Постанова втратила чинність на підставі Постанови КМ N 55 від 13.02.2008 )
Про заходи щодо забезпечення стабільного розвитку ринку зерна і продуктів його переробки у 2007/08 маркетинговому році
З метою забезпечення стабільного розвитку ринку зерна і продуктів його переробки, запобігання необґрунтованому підвищенню цін на ринку хліба та хлібопродуктів Кабінет Міністрів України
постановляє:
1. Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям скласти та узгодити до 1 листопада 2007 р. з Міністерством аграрної політики, Державним комітетом з державного матеріального резерву і Державною акціонерною компанією "Хліб України" графіки поставки на хлібопекарські підприємства борошна, виробленого із зерна регіональних ресурсів, державного матеріального та продовольчого резерву. При цьому передбачити забезпечення борошном хлібопекарських підприємств, що виробляють хліб сортів масового вжитку, в обсягах, визначених Радою міністрів Автономної Республіки Крим, обласними, Київською та Севастопольською міськими державними адміністраціями з урахуванням регіональних ресурсів зерна.
2. Міністерству аграрної політики, Аграрному фонду і Державному комітетові з державного матеріального резерву закінчити до 31 грудня ц. р. роботу із формування визначених законодавством обсягів зерна у державному матеріальному та продовольчому резерві.
3. Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям забезпечити реалізацію всіх повноважень, наданих постановою Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 р. N 1548 "Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)" (ЗП України, 1996 р., N 21, ст. 596; Офіційний вісник України, 2007 р., N 46, ст. 1882, N 73, ст. 2718) стосовно регулювання цін на хліб та хлібопродукти.

................
Перейти до повного тексту