- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Постанова
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 6 листопада 1997 р. N 1236
Київ
Про затвердження Порядку переробки винограду, плодів та ягід на виноматеріали на давальницьких умовах
( Із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ
N 1336 від 25.08.98 )
1. Затвердити Порядок переробки винограду, плодів та ягід на виноматеріали на давальницьких умовах, що додається.
2. Ця постанова набирає чинності з дня її опублікування.
Прем'єр-міністр України В.ПУСТОВОЙТЕНКО
Інд. 22
ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 6 листопада 1997 р. N 1236
ПОРЯДОК
переробки винограду, плодів та ягід на виноматеріали на давальницьких умовах
1. Переробка винограду, плодів та ягід на виноматеріали на давальницьких умовах здійснюється суб'єктами господарської діяльності незалежно від форм власності (далі - виконавці) за наявності у них спеціального дозволу (ліцензії), оформленого з додержанням встановлених вимог.
2. Виноград, плоди та ягоди (далі - давальницька сировина) приймаються на переробку зазначеними у пункті 1 цього Порядку виконавцями від виробників сільськогосподарської продукції усіх форм власності - суб'єктів підприємницької діяльності (далі - замовники).
Виконавці можуть приймати давальницьку сировину для переробки на виноматеріали від замовників лише за умови подання замовниками копій посвідчень про реєстрацію їх у державній податковій адміністрації (інспекції) як платників акцизного збору.
( Пункт 2 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ
N 1336 від 25.08.98 )
3. Порядок поставки давальницької сировини, обсяги і терміни її переробки, граничні терміни зберігання та відвантаження, а також порядок проведення розрахунків визначаються договорами між замовниками та виконавцями з урахуванням вимог, встановлених законодавством, та цього Порядку.
................Перейти до повного тексту