1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Постанова


КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 3 листопада 1997 р. N 1215
Київ
( Постанова втратила чинність на підставі Постанови КМ N 1387 від 29.07.99 )
Про встановлення мінімальної митної вартості окремих видів товарів
( Із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ N 1184 від 05.07.99 )
Кабінет Міністрів України
постановляє:
1. Установити мінімальну митну вартість окремих видів товарів, які ввозяться на митну територію України, згідно з додатком.
2. Міністерству зовнішніх економічних зв'язків і торгівлі разом з Державною митною службою у разі зміни поточної кон'юнктури ринку подавати пропозиції щодо внесення змін до додатка до цієї постанови.
3. Ця постанова набирає чинності через 45 днів після її опублікування.
Прем'єр-міністр України В.ПУСТОВОЙТЕНКО
Інд.52
Додаток
до постанови Кабінету Міністрів України
від 3 листопада 1997 р. N 1215
Мінімальна митна вартість окремих видів товарів
-----------------------------------------------------------------
Код | Опис товару | Одиниця | Вартість,
ТН ЗЕД | згідно з ТН ЗЕД | виміру | доларів США
-----------------------------------------------------------------
02.03 М'ясо свиней свіже, охо- кілограм 2,42
лоджене або морожене
04.01 Молоко і вершки, незгуще- _"_ 0,99
ні і без додавання цукру
або інших підсолоджуючих
речовин
04.05.00 Тільки масло вершкове _"_ 4,03
04.06 Тільки сири тверді _"_ 3,76
07.03 Цибуля, цибуля-шалот, ци- _"_ 0,37
буля-порей, часник та ін-
ші цибулинні культури,
свіжі або охолоджені
10.01 (крім Пшениця _"_ 0,30
10.01 10100,
10.01 90100,
10.01 90910)
10.03 00 Ячмінь _"_ 0,13
10.05 Кукурудза _"_ 0,14
10.08 Гречка, просо і канаркове _"_ 0,34
насіння; інші зернові
11.03 Крупи і гранули зернових _"_ 0,42
11.08 Крохмаль, інулін _"_ 0,67
12.05.00 Насіння рапсу, подрібнене _"_ 0,45
або неподрібнене
12.08 Борошно і шрот з насіння _"_ 1,12
або плодів олійних куль-
тур, крім насіння гірчи-
ці
15.17 Тільки маргарин _"_ 3,73
20.01 Овочі, фрукти, горіхи та _"_ 0,48
інші їстівні частини рос-
лин, приготовлені або
консервовані в оцті або
оцтовій кислоті
20.02 Томати, приготовлені або _"_ 0,64
консервовані без додавання
оцту чи оцтової кислоти
20.07 Джеми, желе плодово-ягід- _"_ 1,56
ні, мармелади, пюре пло-
дово-ягідні або горіхові,
паста плодово-ягідна або
горіхова, які пройшли
теплову обробку, в тому
числі з додаванням цукру
або інших підсолоджуючих
речовин
20.09 Соки фруктові (включаючи _"_ 1,12
виноградне сусло) і соки
овочеві, незброджені та
без додавання спирту, з
додаванням або без дода-
вання цукру чи інших
підсолоджуючих речовин
21.02 Дріжджі (активні або не- _"_ 0,7
активні), інші неактивні
одноклітинні мікроорга-
нізми (крім вакцин,
класифікованих у товарній
позиції 3002); готові
пекарські порошки
23.02 Висівки та інші відходи _"_ 0,22
просівання, помелу або
інших видів переробки
зернових чи бобових
культур, негранульовані
або гранульовані
Костюми, комплекти,
жакети, плаття, спідни-
ці, спідниці-брюки, брю-
ки, комбінезони з наг-
рудниками і лямками,
бриджі та шорти (крім
купальників) трикотажні
для жінок і дівчаток:
костюми:
61.04 11000 з вовни або тонкого воло- штука 37
су тварин
61.04 12000 з бавовни _"_ 27
комплекти:
61.04 21000 з вовни або тонкого воло- _"_ 45
су тварин
61.04 22000 з бавовни _"_ 29
жакети та блейзери:
61.04 31000 з вовни або тонкого воло- штука 23
су тварин
61.04 32000 з бавовни _"_ 18
плаття:
61.04 41000 з вовни або тонкого воло- _"_ 31
су тварин
61.04 42000 з бавовни _"_ 18
спідниці та
спідниці-брюки:
61.04 51000 з вовни або тонкого воло- _"_ 21
су тварин
61.04 52000 з бавовни _"_ 10
Брюки, комбінезони з наг-
рудниками і лямками,
бриджі та шорти:
з вовни або тонкого воло-
су тварин:

................
Перейти до повного тексту