1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ І НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОБЛЕМ СТАНДАРТИЗАЦІЇ, СЕРТИФІКАЦІЇ ТА ЯКОСТІ"
НАКАЗ
31.05.2016 № 152
Про прийняття нормативних документів України, гармонізованих з міжнародними та європейськими нормативними документами, національних стандартів України, скасування нормативних документів України
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" від 05.06.2014 № 1315-VII, з урахуванням висновків, за результатами технічної перевірки та на виконання Програми робіт з національної стандартизації
НАКАЗУЮ:
1. Прийняти нормативні документи України, гармонізовані з міжнародними та європейськими нормативними документами, з набранням чинності з 01 липня 2017 року:
1 ДСТУ-Н CAC/GL 30:2016 (CAC/GL-30:1999, IDT) Продукти харчові. Мікробіологічний ризик. Принципи та настанови щодо проведення оцінювання
- Вперше
2 ДСТУ-H Codex Stan 219:2016 (Codex Stan 219-1999, Amd. 2-2005, IDT) Грейпфрути. Загальні вимоги
- Вперше
3 ДСТУ ISO 6673:2016 (ISO 6673:2003, IDT) Кава зелена сира. Метод визначання втрати маси за температури 105° C
- Вперше
4 ДСТУ ISO 12872:2016 (ISO 12872:2010, IDT) Олія оливкова та олія оливкова макухи. Метод визначення вмісту 2-гліцерилмонопальмітату
- Вперше
5 ДСТУ ISO/TS 20836:2016 (ISO/TS 20836:2005, IDT) Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Полімеразна ланцюгова реакція (ПЛР) для виявлення в продуктах патогенів. Виконання досліджень тепловими циклами
- Вперше
2. Прийняти зміни до національних стандартів України з набранням чинності з 01 липня 2016 року:
1 Зміна № 1 до ДСТУ 4855:2007 Продукція безалкогольної промисловості. Методи визначення сухих речовин
- Вперше
2 Зміна № 1 до ДСТУ 7101:2009 Продукція безалкогольної промисловості. Методи визначення спирту
- Вперше
3 Зміна № 1 до ДСТУ 7102:2009 Продукція безалкогольної промисловості. Метод визначення кислотності
- Вперше
3. Прийняти національні стандарти України з набранням чинності з 01 липня 2017 року:
1 ДСТУ 4306:2016 Олія пальмова. Технічні умови постачання
- На заміну ДСТУ 4306:2004
2 ДСТУ 8636:2016 Овочі швидкозаморожені. Загальні технічні умови
- Вперше
3 ДСТУ 8637:2016 Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умови
- Вперше
4 ДСТУ 8638:2016 Консерви. Патисони консервовані. Технічні умови
- Вперше
5 ДСТУ 8639:2016 Пюре-напівфабрикати фруктові. Загальні технічні умови
- Вперше
6 ДСТУ 8640:2016 Соки-напівфабрикати фруктові натуральні асептичного консервування. Технічні умови
- Вперше
7 ДСТУ 8641:2016 Консерви. Фрукти у фруктовому соку. Технічні умови
- На заміну РСТ УССР 920-84, РСТ УССР 1215-84
8 ДСТУ 8642:2016 Капуста квашена. Технічні умови
- Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 3858-73)
9 ДСТУ 8643:2016 Картопля сушена. Технічні умови
- Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 28432-90)
10 ДСТУ 8644:2016 Якість ґрунту. Визначення загальної біологічної активності ґрунту газохроматографічними методами
- Вперше
11 ДСТУ 8645:2016 Зелень петрушки, селери та кропу сушена. Технічні умови
- Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 16732-71)
12 ДСТУ 8646:2016 Надійність техніки. Оцінювання та прогнозування залишкового ресурсу (строку служби) технічних систем
- Вперше
13 ДСТУ 8647:2016 Надійність техніки. Оцінювання та прогнозування надійності за результатами випробувань і/або експлуатації в умовах малої кількості відмов
- Вперше
14 ДСТУ 8648:2016 Ветеринарна медицина. Методи лабораторної діагностики криптоспоридіозу
- Вперше
15 ДСТУ 8649:2016 Ветеринарна медицина. Методи індикації та ідентифікації парагемолітичних вібріонів
- Вперше
16 ДСТУ 8650:2016 Лабораторна діагностика. ІФА-лабораторія. Вимоги до облаштування та підтримання чистоти
- Вперше
17 ДСТУ 8651:2016 Препарати ветеринарні. Охратоксин А. Основні вимоги
- Вперше
18 ДСТУ 8652:2016 Птиця сільськогосподарська. Методи лабораторної діагностики вірусного гепатиту качок
- Вперше
19 ДСТУ 8653:2016 Середовища поживні для ветеринарної медицини. Гідролізати із сировини тваринного походження. Технічні вимоги та методи контролювання
- Вперше
20 ДСТУ 8654:2016 Морква столова сушена. Технічні умови
- Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 7588-71)
21 ДСТУ 8655:2016 Буряк столовий сушений. Технічні умови
- Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 7589-71)
22 ДСТУ 8656:2016 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Методи визначення вмісту фруктози
- Вперше
23 ДСТУ 8657:2016 Середовища поживні для ветеринарної медицини. Гідролізати з м'яса морських риб і молюсків. Технічні умови
- Вперше
24 ДСТУ 8658:2016 Препарати ветеринарні імунобіологічні. Антиген для виявлення інфекційного епідидиміту баранів. Технічні вимоги та методи контролювання
- Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 27146-86)
25 ДСТУ 8659:2016 Макухи та шроти. Метод визначення пероксидного числа олії
- Вперше
26 ДСТУ 8660:2016 Консерви овочеві та овоче-фруктові з підвищеним умістом ?-каротину для дитячого дієтичного харчування. Технічні умови
- Вперше
27 ДСТУ 8661:2016 Фрукти сушені. Правила приймання та методи випробувань
- Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 1750-86)
28 ДСТУ 8662:2016 Ветеринарія. Порядок створення банку яєць гельмінтів
- Вперше
29 ДСТУ 8663:2016 Ветеринарія. Тест-системи для діагностики грипу птиці та ньюкаслської хвороби за допомогою реакції затримки гемаглютинації
- Вперше
30 ДСТУ 8664:2016 Ветеринарія. Методи лабораторної діагностики класичної чуми свиней
- Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 25754-84)

................
Перейти до повного тексту