1 |
ДСТУ 4306:2016 |
Олія пальмова. Технічні умови постачання - На заміну ДСТУ 4306:2004 |
2 |
ДСТУ 8636:2016 |
Овочі швидкозаморожені. Загальні технічні умови - Вперше |
3 |
ДСТУ 8637:2016 |
Екстракти фруктові та ягідні. Технічні умови - Вперше |
4 |
ДСТУ 8638:2016 |
Консерви. Патисони консервовані. Технічні умови - Вперше |
5 |
ДСТУ 8639:2016 |
Пюре-напівфабрикати фруктові. Загальні технічні умови - Вперше |
6 |
ДСТУ 8640:2016 |
Соки-напівфабрикати фруктові натуральні асептичного консервування. Технічні умови - Вперше |
7 |
ДСТУ 8641:2016 |
Консерви. Фрукти у фруктовому соку. Технічні умови - На заміну РСТ УССР 920-84, РСТ УССР 1215-84 |
8 |
ДСТУ 8642:2016 |
Капуста квашена. Технічні умови - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 3858-73) |
9 |
ДСТУ 8643:2016 |
Картопля сушена. Технічні умови - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 28432-90) |
10 |
ДСТУ 8644:2016 |
Якість ґрунту. Визначення загальної біологічної активності ґрунту газохроматографічними методами - Вперше |
11 |
ДСТУ 8645:2016 |
Зелень петрушки, селери та кропу сушена. Технічні умови - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 16732-71) |
12 |
ДСТУ 8646:2016 |
Надійність техніки. Оцінювання та прогнозування залишкового ресурсу (строку служби) технічних систем - Вперше |
13 |
ДСТУ 8647:2016 |
Надійність техніки. Оцінювання та прогнозування надійності за результатами випробувань і/або експлуатації в умовах малої кількості відмов - Вперше |
14 |
ДСТУ 8648:2016 |
Ветеринарна медицина. Методи лабораторної діагностики криптоспоридіозу - Вперше |
15 |
ДСТУ 8649:2016 |
Ветеринарна медицина. Методи індикації та ідентифікації парагемолітичних вібріонів - Вперше |
16 |
ДСТУ 8650:2016 |
Лабораторна діагностика. ІФА-лабораторія. Вимоги до облаштування та підтримання чистоти - Вперше |
17 |
ДСТУ 8651:2016 |
Препарати ветеринарні. Охратоксин А. Основні вимоги - Вперше |
18 |
ДСТУ 8652:2016 |
Птиця сільськогосподарська. Методи лабораторної діагностики вірусного гепатиту качок - Вперше |
19 |
ДСТУ 8653:2016 |
Середовища поживні для ветеринарної медицини. Гідролізати із сировини тваринного походження. Технічні вимоги та методи контролювання - Вперше |
20 |
ДСТУ 8654:2016 |
Морква столова сушена. Технічні умови - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 7588-71) |
21 |
ДСТУ 8655:2016 |
Буряк столовий сушений. Технічні умови - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 7589-71) |
22 |
ДСТУ 8656:2016 |
Фрукти, овочі та продукти перероблення. Методи визначення вмісту фруктози - Вперше |
23 |
ДСТУ 8657:2016 |
Середовища поживні для ветеринарної медицини. Гідролізати з м'яса морських риб і молюсків. Технічні умови - Вперше |
24 |
ДСТУ 8658:2016 |
Препарати ветеринарні імунобіологічні. Антиген для виявлення інфекційного епідидиміту баранів. Технічні вимоги та методи контролювання - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 27146-86) |
25 |
ДСТУ 8659:2016 |
Макухи та шроти. Метод визначення пероксидного числа олії - Вперше |
26 |
ДСТУ 8660:2016 |
Консерви овочеві та овоче-фруктові з підвищеним умістом ?-каротину для дитячого дієтичного харчування. Технічні умови - Вперше |
27 |
ДСТУ 8661:2016 |
Фрукти сушені. Правила приймання та методи випробувань - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 1750-86) |
28 |
ДСТУ 8662:2016 |
Ветеринарія. Порядок створення банку яєць гельмінтів - Вперше |
29 |
ДСТУ 8663:2016 |
Ветеринарія. Тест-системи для діагностики грипу птиці та ньюкаслської хвороби за допомогою реакції затримки гемаглютинації - Вперше |
30 |
ДСТУ 8664:2016 |
Ветеринарія. Методи лабораторної діагностики класичної чуми свиней - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 25754-84) |