- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Наказ
МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
15 вересня 2004 р.
за N 1156/9755
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Міністерства
аграрної політики та продовольства
N 653 від 22.12.2018 )
Про затвердження форм обліку виробництва алкогольних напоїв
З метою забезпечення виконання підпункту "а" пункту 4 розділу I Заходів щодо усунення причин та умов, які сприяють злочинним проявам і корупції, затверджених Указом Президента України від 9 лютого 2004 року
N 175, щодо запровадження єдиної державної системи обліку виробництва, транспортування, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями та доручення Кабінету Міністрів України від 26 травня 2004 року N 6279/424/1-04
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити та запровадити такі форми обліку щодо виробництва алкогольних напоїв:
Звіт про роботу цеху з виробництва та розливу лікеро-горілчаних виробів (додаток 1);
Накладну на передання алкогольних напоїв з виробництва до складу готової продукції (додаток 2);
Звіт про рух алкогольних напоїв на складі готової продукції (додаток 3);
Акт інвентаризації алкогольних напоїв у складі готової продукції (додаток 4);
Звіт про роботу цеху розливу виноробної продукції (додаток 5).
2. Вважати такими, що не застосовуються на території України, форми N П-36, N П-38, затверджені Мінхарчопромом СРСР 2 липня 1980 року.
3. Контроль за виконанням наказу покласти на голову Державного департаменту продовольства Лаврова Є.М.
Додаток 1
до наказу Мінагрополітики
27.05.2004 N 191
Підприємство ______________________
Цех _______________________________
ЗВІТ
про роботу цеху з виробництва та розливу лікеро-горілчаних виробів за " " ____________ 200__ р.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
|N |Найме-|Шифр|Зали-|Надхо-|Інші |Передано пляшок з цеху |Кіль-|Інші|Втрати |Зали- |
|з/п|нува- | |шок |дження|над- |розливу до складу готової |кість|вит-|за |шок на |
| |ння | |на |спир- |ходже-|продукції |бра- |ра- |нормою |кінець |
| | | |поча-|ту та |ння, |-----------------------------|ку, |ти, |--------|дня |
| | | |ток |спир- |дал. |Міц- |Міст-|Кіль-|Дал. |Дал.|який |дал.|Всьо-|% |(доби),|
| | | |дня |товмі-|б.с. |ність,|кість|кість|за |б.с.|утво-|б.с.|го, | |дал. |
| | | |(до- |сних | |% |пляш-|пля- |об'є-| |рився| |дал. | |б.с. |
| | | |би), |рідин,| | |ки, |шок, |мом | |при | |б.с. | | |
| | | |дал. |дал. | | |л. |шт. | | |виро-| | | | |
| | | |б.с. |б.с. | | | | | | |бниц-| | | | |
| | | | | | | | | | | |тві, | | | | |
| | | | | | | | | | | |дал. | | | | |
| | | | | | | | | | | |б.с. | | | | |
|---+------+----+-----+------+------+------+-----+-----+-----+----+-----+----+-----+--+-------|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |15| 16 |
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Начальник цеху ________________________________ _____________
(прізвище, ім'я, по батькові) (підпис)
Бухгалтер ________________________________ _____________
(прізвище, ім'я, по батькові) (підпис)
Зворотний бік
Звіту про роботу цеху
з виробництва та розливу
лікеро-горілчаних виробів
ПОЯСНЕННЯ
щодо заповнення Звіту про роботу цеху з виробництва та розливу лікеро-горілчаних виробів
Звіт про роботу цеху з виробництва та розливу лікеро-горілчаних виробів, що передаються розливним відділенням на склад готової продукції, складається щодня та заповнюється матеріально відповідальною особою, завіряється підписами начальника цеху розливу та бухгалтером підприємства.
1. У графі 1 указується порядковий номер найменування горілок та лікеро-горілчаних виробів, що виробляються підприємством.
2. У графі 2 указуються найменування горілок та лікеро-горілчаних виробів, які передаються з розливного відділення до складу готової продукції.
3. У графі 3 указується шифр (код), який присвоюється кожному найменуванню продукції.
4. У графі 4 указується залишок спиртовмісної продукції на початок дня (доби) на виробництві в декалітрах безводного спирту.
5. У графі 5 указується кількість спирту та спиртовмісної рідини, що надійшла до цеху в декалітрах безводного спирту.
6. У графі 6 указуються інші надходження спиртовмісної рідини, що надійшли до цеху в декалітрах безводного спирту (повернення з лабораторії, зі складу готової продукції та ін).
7. У графі 7 указується міцність продукції згідно з відповідною рецептурою, що передається до складу готової продукції.
8. У графі 8 указується місткість пляшки, яка використовується для розливу готової продукції.
9. У графі 9 указується кількість пляшок відповідної місткості кожного найменування продукції, яка передається з розливного відділення до складу готової продукції.
10. У графі 10 указується кількість декалітрів за об'ємом кожного виду продукції у відповідності до кількості пляшок та їх місткості.
11. У графі 11 указується кількість декалітрів кожного виду продукції у відповідності до кількості пляшок та їх місткості, перерахованої на безводний спирт.
12. У графі 12 указується кількість браку, який утворився при виробництві, у декалітрах безводного спирту.
13. У графі 13 указуються інші витрати (зразки продукції для лабораторії, ін.).
14. У графах 14, 15 указуються втрати, які встановлені при виробництві продукції, згідно з Нормами втрат спирту етилового і готової продукції в лікеро-горілчаному виробництві, затвердженими наказом Комітету України з монополії на виробництво та обіг спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів від 31.03.2000
N 30, у декалітрах безводного спирту та в процентному відношенні.
15. У графі 16 указується залишок готової продукції на кінець дня (доби) в декалітрах безводного спирту.
Додаток 2
до наказу Мінагрополітики
27.05.2004 N 191
________________________ -----------------------
підприємство | цех задач | склад |
|-----------+---------|
| | |
-----------------------
Накладна N __________
на передавання алкогольних напоїв з виробництва до складу готової продукції " " _______________ 200__ р.
------------------------------------------------------------------
|Найменування|Код|Міцність,|Кількість пляшок |Дал. за |Дал. |
|продукції | |% |за місткістю |об'ємом |безвод-|
| | | |-------------------| |ного |
| | | |Місткість|Кількість| |спирту |
| | | |пляшки, |пляшок, | | |
| | | |л. |шт. | | |
|------------+---+---------+---------+---------+---------+-------|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
------------------------------------------------------------------
Найменування тари Кількість
_________________ _________ шт.
Передав _____________________________________________
(посада, підпис, прізвище, ім'я, по батькові)
Прийняв _____________________________________________
(посада, підпис, прізвище, ім'я, по батькові)
Перевірив бухгалтер _____________________________________________
(посада, підпис, прізвище, ім'я, по батькові)
Зворотний бік
Накладної на передання
алкогольних напоїв
з виробництва до складу
готової продукції
ПОЯСНЕННЯ
щодо заповнення Накладної на передання алкогольних напоїв з виробництва до складу готової продукції
Накладна на передання алкогольних напоїв, що передаються розливним відділенням до складу готової продукції, заповнюється матеріально відповідальною особою, завіряється підписами начальників (майстрів), які здали та прийняли продукцію, та перевіряється бухгалтером підприємства.
1. У графі 1 указується найменування продукції, яка передається з розливного відділення до складу готової продукції.
2. У графі 2 указується код, який присвоюється кожному найменуванню продукції, яка виробляється розливним відділенням.
3. У графі 3 указується міцність продукції згідно з відповідною рецептурою.
4. У графі 4 указується місткість пляшки, яка використовується для розливу готової продукції.
5. У графі 5 указується кількість пляшок відповідної місткості кожного найменування продукції, яка передається з розливного відділення до складу готової продукції.
6. У графі 6 указується кількість декалітрів за об'ємом кожного виду продукції у відповідності до кількості пляшок та їх місткості.
7. У графі 7 указується (крім вина) кількість декалітрів кожного виду продукції у відповідності до кількості пляшок та їх місткості, перерахованої на безводний спирт.
Додаток 3
до наказу Мінагрополітики
27.05.2004 N 191
Підприємство ____________________________
ЗВІТ
про рух алкогольних напоїв на складі готової продукції за " " _____________ 200 ___ р
------------------------------------------------------------------
| |Зали-|Надходження |Витрати |Залишок на|
| |шок | | |кінець |
| |на | | | |
| |поча-| | | |
| |ток | | | |
|--------------+-----+------------+-------------------+----------|
|Най-|Код|Міст-|кіль-|Від |Інші |Відван-|Зраз-|Інші |кіль-|дал.|
|ме- | |кість|кість|виро-|надхо-|тажено |ки і |вит- |кість| |
|ну- | |пляш-|пля- |бниц-|дження|покуп- |проби|рати |пля- | |
|ван-| |ки, |шок, |тва | |цям | | |шок, | |
|ня | |л. |шт. |-----+------+-------+-----+-----|шт. | |
|про-| | | |кіль-|кіль- |кіль- |кіль-|кіль-| | |
|дук-| | | |кість|кість |кість |кість|кість| | |
|ції | | | |пля- |пля- |пля- |пля- |пля- | | |
| | | | |шок, |шок, |шок, |шок, |шок, | | |
| | | | |шт. |шт. |шт. |шт. |шт. | | |
|----+---+-----+-----+-----+------+-------+-----+-----+-----+----|
................Перейти до повного тексту