1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державного комітету
статистики України
27.08.2008 N 296 ( див. текст )
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
22 вересня 2008 р.
за N 879/15570
ІНСТРУКЦІЯ
щодо заповнення форми державного статистичного спостереження N 13-заг "Надходження молока на переробні підприємства за січень - __________200_року" (квартальна)
( Із змінами, внесеними згідно з Наказом Державної служби статистики N 116 від 17.05.2011 ) ( Додатково див. наказ N 646/19384 від 31.05.2011 )
I. Загальні положення
1.1. Форма державного статистичного спостереження N 13-заг "Надходження молока на переробні підприємства за січень - __________200_року" (квартальна) (далі - форма N 13-заг) подається органу державної статистики за місцем виробничої діяльності респондента, який здійснює перероблення закупленого або власного молока.
1.2. На бланку форми N 13-заг зазначаються повне найменування і юридичне місцезнаходження респондента згідно з реєстраційними даними та місце здійснення його виробничої діяльності.
1.3. Підставою для заповнення форми N 13-заг є приймальні квитанції та інші первинні документи бухгалтерського обліку, що підтверджують надходження продукції на переробку.
( Пункт 1.3 розділу I із змінами, внесеними згідно з Наказом Державної служби статистики N 116 від 17.05.2011 )
1.4. Дані про надходження молока на переробні підприємства заповнюються у цілих числах у відповідних одиницях виміру: обсяг продукції - у тоннах; вартість - у гривнях.
1.4.1. При заповненні показників форми N 13-заг всі дані наводяться зростаючим підсумком з початку року (у січні - за звітний рік у цілому).
1.4.2. У рядках форми N 13-заг, де показники відсутні, ставиться прочерк.
1.5. Усі показники форми N 13-заг повинні бути взаємоузгоджені, достовірні та обґрунтовані документами, які оформлені в установленому законодавством порядку.
1.6. Форма N 13-заг підписується керівництвом підприємства, яке несе відповідальність згідно з чинним законодавством.
II. Порядок заповнення розділу 1 "Обсяги надходження молока та молочних продуктів" форми N 13-заг
2.1. У рядку 01 (графа 1) відображаються дані щодо молока та молочних продуктів, які відповідають вимогам чинного стандарту (ДСТУ 3662-97), у перерахунку на коров'яче молоко встановленої базисної жирності (3,4%), уключаючи овече, козяче та інші види молока. Вершки 10% жирності, які надійшли на переробні підприємства, уключаються у форму N 13-заг в перерахунку на основний вид продукції за встановленими коефіцієнтами. У форму N 13-заг не включається закуплена (придбана) для подальшого виробництва продукція переробки молока.

................
Перейти до повного тексту